Blog

Hoog scoren in Google steeds meer bedrijven hechten hier veel waarde aan. Juist daarom hebben we een uitgebreid artikel geschreven over een Google Ads training volgen. Onderstaand gaan we jou namelijk vertellen waarom een Google Ads training in onze ogen een aanrader is. Echter gaan we het eerst hebben over waarom hoge posities in Google tegenwoordig zo waardevol zijn. Bedrijven betalen hier immers flink voor en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Op het internet valt veel geld te verdienen, mocht jij momenteel…Ga door met lezen van “Een Google Ads training volgen”

Wil je graag een website voor je bedrijf? Dan kun je er natuurlijk voorkiezen om dit uit te besteden. Wanneer je je website laat maken door een professionele websitebouwer, dan kan dat echter nogal prijzig zijn. Om die reden zou je er voor kunnen kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Maar hoe pak je dat dan aan? Lees snel verder. Wat is het doel van de website? Bedenk allereerst wat je precies met de website wilt. Is…Ga door met lezen van “Zelf een website bouwen: zo doe je dat”

Zoekmachine marketing Zoekmachine marketing, wellicht heeft u de term wel eens voorbij horen komen maar wat betekent het nou echt eigenlijk? Zoekmachine marketing houdt in dat u verschillende optimalisaties aan uw website laat doorvoeren zodat deze hoger scoor in google met alle positieve voordelen als dien. Naast het feit dat een zoekmachine marketing specialist ervoor zorgt dat u op een hogere positie in google terecht komt, zorgt dit ook voor veel meer betrouwbaarheid. Wat een positie op de eerste pagina in google aan de bovenkant…Ga door met lezen van “Zoekmachine Marketing”

Heb jij een hobby of een bedrijf, maar heb jij nog geen website? Dan is het direct tijd om actie te ondernemen. We zullen hieronder kort stilstaan bij de verschillende methodes hoe jij actie kunt ondernemen. Het hebben van een website is anno 2021 een must. We zullen daarom hier stilstaan waar je op moet letten als je een offerte webdesign gaat aanvragen. Er zijn namelijk diverse aanbieders op de markt en daarom is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Je wilt…Ga door met lezen van “Het laten ontwerpen van een website, let hier op!”

Bron: positivedigits.com Een blog starten Bloggen is een win-win strategie. Biedt de lezers nuttige of vermakelijke (of beide) inhoudelijke informatie en zij leren u en uw product op hun beurt beter kennen. U kunt uw bedrijfsmerk nog moeiteloos promoten door het bloggen als u een expert in uw sector heeft vastgesteld. Krijg meer lokale klanten Om lokale consumenten te targeten, moet u ervoor zorgen dat uw bedrijfsgegevens beschikbaar zijn en worden bijgewerkt in Google Maps. Het zou leuk zijn om daar verschillende klantrecensies met hoge…Ga door met lezen van “Online Marketing Tips voor een Klein Bedrijf”

Tegenwoordig zijn er enorm veel manieren, trucjes en tools die webdevelopers inzetten om jouw website of webshop beter, efficiënter en makkelijker te laten werken. Zo zien we steeds vaker dat men een product configurator gebruikt. Een product configurator is een applicatie waarin verschillende complexe, samengestelde producten worden verwerkt om snel een offerte te genereren. Het is dus een nieuwe manier van prijsbepaling, die niet door de mens gedaan wordt, waardoor het minder foutgevoel en tijdrovend is. In dit artikel vertel ik je er meer over….Ga door met lezen van “Wat is een product configurator?”

Bijna iedere organisatie heeft tegenwoordig een eigen website. Hiermee kun je je doelgroep laten zien wie je bent en wat voor producten en diensten je aanbiedt. Je kunt het in principe dus zien als een visitekaartje. Met een goede website genereer je genoeg bezoekers. Maar wat als je niet voldoende rendement haalt uit deze bezoekers? In dit geval kan conversie optimalisatie een goede uitkomst bieden? Wil je weten wat dit precies inhoudt en hoe je dit inzet? Lees dan snel verder! Wat houdt conversie optimalisatie…Ga door met lezen van “Wat is conversie optimalisatie?”

Ben jij op zoek naar een link builder of wil jij weten wat een link builder nou eigenlijk precies doet? Dan is dit artikel echt wat voor jou. In dit artikel gaan we jou namelijk precies vertellen wat een link builder doet en waarom hij dit doet. Tegenwoordig is het voor vrijwel ieder bedrijf zeer belangrijk om online actief te zijn. Op het internet valt veel geld te verdienen en hier zal je als ondernemer van moeten profiteren. Mocht jij dit willen doen, dan is…Ga door met lezen van “Link builder”

ADmanager Plus

Wil jij je skills update en een pro worden? Dit is zeker mogelijk. Je kan je skills een boost geven doorADmanager Plus . Het is de beheer-en rapportage oplossing, denk hierbij aan exchange of Office 365. Door deze tool zijn IT beheerders in staat om objecten te beheren. En een volledige gebruikersbeheren te maken. Je kan met deze tool aanpassingen doen. Weet je wat nog beter is? Je kan met een klik op de knop alle rapportages uitdraaien die je op dat moment nodig hebt,…Ga door met lezen van “Wat is ADmanager Plus?”

online marketing

Wil je meer uit online marketing halen? Wanneer je als ondernemer succes wilt hebben, is het wel aan te raden om op deze wijze te werken. Wel doe je er goed aan om een professional bij het proces te betrekken. Het is dus slim om online marketing bedrijf GMU in te schakelen. Zo haal je direct veel expertise in huis. Het benutten van de verschillende kanalen op de ideale manier is zo goed te verzorgen. Je kunt al snel meer zakelijk succes ervaren wanneer je…Ga door met lezen van “Een online marketing bedrijf inschakelen”