Blog

Een bedrijf wilt natuurlijk zoveel mogelijk klanten hebben. Voor een bedrijf is het dan heel belangrijk dat ze een goede naamsbekendheid hebben. Op deze manier kunnen ook eventuele klanten zien dat een bedrijf rechtmatig is. Daarnaast kunnen ze door middel van goede reviews ervoor zorgen dat  ze meer klanten krijgen. Veel mensen kopen dan ook wat bij een bedrijf iets als ze eerst goed onderzoek kunnen doen naar het bedrijf. Hierbij gebruiken ze dan ook vaak een review. Zo heb je bijvoorbeeld het bedrijf telefoonwereld….Ga door met lezen van “Naamsbekendheid verbeteren door middel van een goede review”

bovenaan in google

Marketing voor kleine bedrijven is moeilijk. Weten wat te doen of waar te beginnen kan overweldigend en verwarrend zijn. Wat voor het ene bedrijf werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. Wat je als bedrijfseigenaar moet doen is te weten komen wat voor je zaken werkt. Er zijn verschillende soorten marketing strategieën als het gaat om online marketing, maar deze 3 tips moeten je helpen om op bovenaan in google te verschijnen, maakt niet uit welk hulpmiddel of platform je gebruikt. Stel doelen vast Zoals…Ga door met lezen van “Tips voor online marketing”

De social media zijn een van de meest cruciale kanalen voor ondernemingen om een persoonlijke binding te creëren met hun publiek, klantbetrokkenheid te krijgen en de verkoop te stimuleren. In dit artikel geven we je enkele tips die jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw social media marketingstrategie. Zorg voor een concreet plan Het vastleggen van een marketingstrategie voor de sociale media is de sleutel om jouw visie in te realiteit te brengen. Bij het voorbereiden van je social media marketingstrategie, moet je onder…Ga door met lezen van “Tips voor jouw social media marketingstrategie”

Virusscanner vergelijken

Als je een computer aanschaft is het erg belangrijk dat je een virusscanner er op gaat of laat installeren, maar waarom is dit zo? Je moet het zo zien dat achteraf het niet meer kan, als jij eenmaal een virus op je computer hebt dan is het lastiger om die eraf te krijgen. Maar als jij van tevoren al een virusscanner op je computer had dan was dit sowieso niet gebeurd en dat is ook wat je wilt als je net een nieuwe computer koopt….Ga door met lezen van “Wat is een virusscanner”

Hoog scoren in Google steeds meer bedrijven hechten hier veel waarde aan. Juist daarom hebben we een uitgebreid artikel geschreven over een Google Ads training volgen. Onderstaand gaan we jou namelijk vertellen waarom een Google Ads training in onze ogen een aanrader is. Echter gaan we het eerst hebben over waarom hoge posities in Google tegenwoordig zo waardevol zijn. Bedrijven betalen hier immers flink voor en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Op het internet valt veel geld te verdienen, mocht jij momenteel…Ga door met lezen van “Een Google Ads training volgen”

Wil je graag een website voor je bedrijf? Dan kun je er natuurlijk voorkiezen om dit uit te besteden. Wanneer je je website laat maken door een professionele websitebouwer, dan kan dat echter nogal prijzig zijn. Om die reden zou je er voor kunnen kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Maar hoe pak je dat dan aan? Lees snel verder. Wat is het doel van de website? Bedenk allereerst wat je precies met de website wilt. Is…Ga door met lezen van “Zelf een website bouwen: zo doe je dat”

Zoekmachine marketing Zoekmachine marketing, wellicht heeft u de term wel eens voorbij horen komen maar wat betekent het nou echt eigenlijk? Zoekmachine marketing houdt in dat u verschillende optimalisaties aan uw website laat doorvoeren zodat deze hoger scoor in google met alle positieve voordelen als dien. Naast het feit dat een zoekmachine marketing specialist ervoor zorgt dat u op een hogere positie in google terecht komt, zorgt dit ook voor veel meer betrouwbaarheid. Wat een positie op de eerste pagina in google aan de bovenkant…Ga door met lezen van “Zoekmachine Marketing”

Heb jij een hobby of een bedrijf, maar heb jij nog geen website? Dan is het direct tijd om actie te ondernemen. We zullen hieronder kort stilstaan bij de verschillende methodes hoe jij actie kunt ondernemen. Het hebben van een website is anno 2021 een must. We zullen daarom hier stilstaan waar je op moet letten als je een offerte webdesign gaat aanvragen. Er zijn namelijk diverse aanbieders op de markt en daarom is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Je wilt…Ga door met lezen van “Het laten ontwerpen van een website, let hier op!”

Bron: positivedigits.com Een blog starten Bloggen is een win-win strategie. Biedt de lezers nuttige of vermakelijke (of beide) inhoudelijke informatie en zij leren u en uw product op hun beurt beter kennen. U kunt uw bedrijfsmerk nog moeiteloos promoten door het bloggen als u een expert in uw sector heeft vastgesteld. Krijg meer lokale klanten Om lokale consumenten te targeten, moet u ervoor zorgen dat uw bedrijfsgegevens beschikbaar zijn en worden bijgewerkt in Google Maps. Het zou leuk zijn om daar verschillende klantrecensies met hoge…Ga door met lezen van “Online Marketing Tips voor een Klein Bedrijf”

Tegenwoordig zijn er enorm veel manieren, trucjes en tools die webdevelopers inzetten om jouw website of webshop beter, efficiënter en makkelijker te laten werken. Zo zien we steeds vaker dat men een product configurator gebruikt. Een product configurator is een applicatie waarin verschillende complexe, samengestelde producten worden verwerkt om snel een offerte te genereren. Het is dus een nieuwe manier van prijsbepaling, die niet door de mens gedaan wordt, waardoor het minder foutgevoel en tijdrovend is. In dit artikel vertel ik je er meer over….Ga door met lezen van “Wat is een product configurator?”