Engineering op Instagram

De basis is het belangrijkst van alles zeggen we altijd. Wanneer er geen goede structuur te vinden is, zal het inzakken als een kaartenhuis. Daarom is het beroep van een engineer heel erg belangrijk. De persoon die in dit geval de technische ontwerpen maakt en de basis van een product ontwerpt. Hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat mensen zich blijven ontwikkelen tot het beroep en dat de rol van engineering toe gaat nemen in de maatschappij? Een mogelijkheid hiervoor is social media. Van alle kanalen springt er 1 in dit geval uit namelijk Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Wanneer je als engineeringsbedrijf mensen zoekt, kan dit een manier van oproepen zijn. Denk hierbij aan de rol waarbij ze eerst foto’s plaatsen om mensen te informeren over het werk wat zij doen. Vervolgens zullen zij mensen triggeren om verder te gaan kijken. Dit kan ertoe leiden dat zij zich gaan opgeven voor een sollicitatie voor het beroep, wat kan leiden tot meer mensen in de branche van engineering.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als ondersteunende factor voor de bedrijven die hun werk willen uitbesteden. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *