Hoe upgrade ik mijn website?

Veel hobbyisten zijn zelf een website aan het knutselen. Heel leuk is dit natuurlijk! Maar heel veel mensen maken alleen een standaard website en daar houden ze het bij. Dit is natuurlijk erg jammer want je kan met een website nog veel meer. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je jouw website kan upgraden naar een nog toffere website. Ik wens je veel leesplezier! 

Responsive 

Heb je een website gemaakt voor de computer? Dan is het tijd voor de volgende stap! Websites worden steeds vaker bezocht op andere apparaten. Het wordt daarom ook aangeraden om rekening te houden met verschillende beeldscherm groottes. Dit wordt ook wel responsive design genoemd. Responsive design is op dit moment heel belangrijk. Veel meer mensen surfen nu op het internet met hun mobiele telefoon. Het scherm is vaak wat kleiner. Het is daarom belangrijk om jouw website hier op aan te passen. 

Linkbuilden 

Linkbuilden? Het is niet raar dat je er nog niet van gehoord hebt. Linkbuilding is momenteel booming voor de vindbaarheid van jouw website. Wil je graag dat er meer bezoekers komen op jouw website? Begin dan met linkbuilden! Door live links te generen voor jouw website kan je hoger komen in Google. Het gaat natuurlijk nog veel uitgebreider dan dat. Je website kan ook op andere manieren beter gevonden. Marketingvormen zoals social media en content marketing werken ook heel goed! 

Hostingpakket 

Het kiezen van het juiste hosting pakket is heel belangrijk! Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare hosting partij zit. Vaak kiezen mensen voor de goedkoopste optie. Doe dit niet! Zorg ervoor dat je meerdere partijen goed met elkaar vergelijkt. Lees de recensies goed door en neem dan pas je besluit! 

Heb jij ook nog goede tips voor het upgraden van jouw website? Stuur mij een berichtje!