Snel bouwen van apps en websites

xd to html

Adobe XD is een programma wat redelijk nieuw is, je kunt er snel prototypes van een website of een app mee bouwen. Ontwikkeld voor UX designers, zonder enige programmeerkennis ontwikkel je een ontwerp van je website of app. Maak je slim gebruik van het programma dan kun je bepaalde blokken laten terugkomen op je website. Je hoeft het blok maar op één plek aan te passen om deze op alle plaatsen van je website of app te wijzigen. We kunnen het werk compleet maken door je design om te zetten van xd to html.

xd to html

Omzetten lijkt een eenvoudige simpele klus

Van xd to html lijkt een simpel klusje wat helaas niet zo is, het is wel essentieel voor je website omdat het zogezegd de fundering is. Slicen is het knippen naar losse plaatjes van jouw ontwerp, het programmeren van de positie en de afbeeldingen heet basing. Als je op onderzoek uitgaat kom je veel programma’s tegen die je een beetje op weg kunnen helpen. Een goede transitie in code kan alleen handmatig worden gedaan, psdnaarhtml.nl kan je daar uitstekend bij helpen.

xd to html

Of je nu één adobe xd design door ons wilt laten verzorgen, of een heel project je bent altijd welkom. Wanneer je de layout aanlevert in xd dan maken wij daar een html of css kant en klare website van. Alles wat we doen zal op een professionele manier gebeuren, zo denken we bij xd to html ook aan de zoekmachines. Omdat we alleen gebruik van een schone code zal je website goed ranken in Google. De vormgeving zal zich altijd grafisch aanpassen aan ieder apparaat.