Voor bedrijven en particulieren

Ikbenstil

Ben je op zoek naar een professionele server, office computers of een fanless PC bij ikbenstil zit het allemaal in het assortiment. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van de uitstekend producten van dit bedrijf. In de meeste gevallen wordt er een maatwerkoplossing aangeboden, hierbij weet je zeker dat je de goede configuratie hebt voor de programma’s die je moet kunnen draaien. Of dit nu een eenvoudig fotobewerkingsprogramma is of een ingewikkeld netwerk van computers.

Ikbenstil

Altijd de goede hardware

De afgelopen jaren heeft ikbenstil enorme ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven betreft het bouwen van maatwerk computers. Dit heeft ertoe geleid dat de experts precies weten wat jij nodig hebt om de software te draaien voor je bedrijf, de hardware wordt precies aangepast aan de werkzaamheden welke je moet verrichten. Wat je ook nodig hebt voor je bedrijf, of misschien als particulier. Een workstation wordt voor vele doeleinden gebruikt, van eenvoudige werkzaamheden tot zeer complexe netwerken die erg veel eisen.

Ikbenstil

Energiezuinige computers

We kunnen ons voorstellen dat je een computer nodig kunt hebben die niet veel geluid mag maken, werk je bijvoorbeeld in een laboratorium dan is het van groot belang dat je geconcentreerd aan het werk kunt blijven. Ikbenstil heeft fanloze computers die geruisloos alle programma’s kunnen draaien, je bent er zeker van dat je in een rustige en steriele omgeving ook normaal kan werken. Wat je ook draait voor programma, of welke apparatuur je ook nodig hebt kan geleverd worden. Overheidsinstellingen, camerasystemen, netwerken maken allemaal gebruik van een workstation.