Waarom Google Ads uitbesteden het verschil kan maken

Categorie├źn Marketing
Advertentie campagne

Heb je een eigen bedrijf? Dan weet je misschien al wel hoe belangrijk Google kan zijn voor je bedrijf. Misschien wist je al wel dat een goede vindbaarheid in Google belangrijk is, maar wist je dat Google ook de mogelijkheid biedt om te adverteren? Gelukkig hoef je niet zelf een goede campagne op te zetten, je kan Google Ads uitbesteden. Benieuwd of dit wat voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees dan verder!

Wanneer is Google Ads uitbesteden een goed idee?

Als ondernemer weet je misschien al wel hoeveel zaken er bij komen kijken wanneer je een eigen bedrijf hebt. Naast dat je zaken moet onderhouden, zoals het contact met klanten of je website, zijn er nog vele andere zaken waar je rekening mee moet houden. Ik, als zelfstandig ondernemen, kan het weten. Door het lezen van een artikel over search advertising binnen Google was ik er achter gekomen dat je binnen Google kan adverteren, iets waar ik amper iets van af wist. Ik was meteen enthousiast geworden, want dit kon zo veel voor mijn bedrijf betekenen. Kort daarna ben ik, na wat research gedaan te hebben, aan de slag gegaan en een campagne opgezet. Echter merkte ik al snel dat de resultaten die ik had erg tegenvielen. Na wat meer research gedaan te hebben heb ik de keuze gemaakt om Google Ads uit te besteden bij DGOC, en na een tijdje bleken de resultaten van deze campagne vele malen beter te zijn. Ik had het zelf niet voor elkaar kunnen krijgen. 

campagne uitbesteden

Is het het waard om uit te besteden?

Om heel kort en direct antwoord te geven op deze vraag: Ja! Het was het zeker waard. In eerste instantie was ik er niet helemaal zeker van, ik had immers met de informatie die ik had gevonden zelf geen succes gehad, waarom zou het een ander die niks van mijn bedrijf wist wel slagen? Het was even spannend, maar toen de eerste resultaten binnen kwamen was ik meteen om. Mijn website werd vaker bezocht en door de campagne heb ik nieuwe en terugkomende klanten gekregen. Het het beste van alles: ik zag mijn omzet langzaam maar zeker stijgen. Door het uitbesteden heb ik ook veel meer tijd overgehouden, die ik weer goed in mijn eigen bedrijf kan steken. Tevens geeft het veel rust, ik hoef me naast alle andere dingen geen zorgen meer te maken of de campagne wel of niet een succes wordt.

eigen bedrijf

Het is het dus zeker waard om je Google Ads campagne uit te besteden, ik heb er met mijn bedrijf veel uit kunnen halen en de resultaten vielen zeker niet tegen. Wil je meer weten over het uitbesteden van search advertising? Neem dan contact op met DGOC!